Thursday, 26 February 2015

Sebulan lebih sikit je lagi, InsyaAllah..

It's amazing feeling bila boleh rasa baby berpusing, bergolek, menendang segala bagai dalm perut ni.
Dan sekarang dah makin forceful. Boleh rasa benda kecik-kecik menolak dari dalam perut. Bila pegang alahaiii tak tahu la tangan ke kaki yang tengah tolak tu. Cutenya rasa.. Hihi

Dah makin tak sabar nak jumpa budak kecik ni. Hopefully membesar dengan sihat la ye dalam perut mommy awak ni. Sikit hari lagi kita jumpa ye sayang :-)


1 comment:

  1. Hi Fieda, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@zalora.com.my. I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

    ReplyDelete