About Me

Salam & Hello :-)

Stumbled upon my blog? :D

Ok let me introduce myself. hihi.. Boleh panggil aku Fieda, tak perlu nama panjang-panjang la nanti susah ingat. LOL

I was born in Kelantan. Yes, I'm Kelantanese. Dibesarkan separuh kat Kelantan, separuh kat Johor.

Pemastautin since dari kecik lagi. Tadika di Johor, sekolah rendah di Kelantan, sekolah menengah di Pahang, diploma di Perlis, ijazah di Selangor. Currently pendidikan tertinggi ijazah la. Alumni UiTM. hihi

Anak pertama dari 6 orang adik beradik. Oh I'm a dragon baby, so kira sendiri la berapa umur iolls :p 

Mostly aku cerita pasal diri aku je kat sini. Kadang-kadang je cerita benda lain sikit. Jadi confirm akan bosan kalau jadi followers. Bahahaha.. Lebih kepada luahan hati, pengalaman, etc.

Seorang jurutera (konon). Graduate Civil Engineering so tu lah kerja aku sekarang. Tapi aku target by 2015 (dah tukar, by the age of 30 y/o) aku nak quit and duduk rumah goyang kaki je. LOL. Hopefully tercapai la cita-cita ni :p :p

Sudah berkahwin.

Clearly editing ni bukan dari OP aku la ye. haha

You may reach me at fiedaredzuan@gmail.com. Itu je lah kot.

Bye.