Wednesday, 13 April 2016

Random Update

There's a lot of things that I need to blog tapi takde masa, malas transfer gambar, laptop kat rumah slow, etc.

Banyak la alasan! haha

Rasa kena survey laptop baru since akan mula kerja baru bulan 5 ni *wink* dan laptop sedia ada macam dah sendu sangat je speed dia. See, tu pun takde masa nak cerita.

Then Irfan Hamad punya birthday pun dah lepas.

Apa lagi? Banyak kot.

Seronok sebenarnya menaip dan membebel sorang-sorang ni since aku kan tak ramai kawan. Kahkahkah. I'm not sombong ok, cuma aku jenis malas je. Penat la nak bercakap! haha

Bisnes pun put on hold dulu segala macam promotion sebab tengah busy. Aku pun tak tahu apa yang aku busykan. Aku cuma ambik order untuk orang yang dah confirm nak je dulu untuk sementara waktu ni.


Till then, salam sayang dari budak yang baru baik demam dan mama dia yang dah turun berat sekilo. kahkahkah

Bye.

2 comments:

  1. hahahah 1 kg satu pencapaian yg baik. Tapi awk ni fieda dah kurus lawa dah. Bukan macam iols yg peha je gedabak hahaha. Lemak semua tumpu kt peha je ni. Dlm proses mengawal makan dan minum kehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha peha kite pon sama la. husband kite siap perli2 lagi cakap ni kalau takde peha ni mau kurang lagi 2 kilo :D

      Delete