Friday, 19 February 2016

Post-post yang draft dalam kepala

Ada a few post yang bermain-main dalam kepala aku yang aku nak share kat sini tapi tak berkesempatan lagi nak draft.

- Meet Anuar Zain in person
Yang ni time sarat mengandungkan Irfan Hamad. Ya Ampun lama giler dah. Huhu

- holiday ke Phuket
Ni time raya 2015. Pun lama jugak. Sebabnya mintak gambar kat husband aku tapi tak dapat dapat lagi.

- review barang-barang yang aku beli untuk baby macam stroller, car seat, baby carrier, etc.
Ini akan jadi dalam bentuk a few entries la. Satu barang satu entry. Saje cerita mana tahu ada yang mencari review. Blog aku ni memang sendu tapi selalu la keyword keyword yang susah nak jumpa tu masuk ke sini. Haha

- menu makanan baby, gadget apa yang aku guna untuk prepare makanan baby etc.
Ini pun nak cerita jugak sbb ramai kawan mintak aku review pasal baby bullet la whatever. Biasala aku kan kepoh kalau mencari barang or dah beli barang. Jadi orang tahu apa aku cari, apa aku dah beli. Bila tiba time diorang survey kemain pakat pm tanya barang tu la barang ni la. Haha

- perkembangan Irfan Hamad
Kesian sangat. Dulu bercita-cita nak keep track on every milestone achieved. Tapiiii tak sempat+malas! Haha. Sebab tu kalau siapa yang friend dengan aku kat facebook mesti perasan aku post 'harini irfan hamad dah pandai duduk' 'harini irfan hamad dah tumbuh gigi' etc. Some people might be annoying dengan post camtu kengkonon semua pasal anak nak cerita. Tapi I have my own reason. Facebook tu jadi one of my diary or buku nota which aku senang nak trace what happen in my life. Thats why aku post. Nanti siap aku boleh tengok tarikh sekali lagi bila kejadian tu berlaku. Well, kita bercakap pasal memori yang kita nak simpan sampai bila-bila. Gitteww. Gegirl memang camtu. Haha

Urmm tu je lah rasanya buat masa sekarang. Kena tidur, esok kerja. Ape benda tah taip entry jam 2.30am ni. Haha

Good night guys!

1 comment:

  1. I'd loove to read your travel to Phuket tu. Kalau u panjangkan that to be in one entry, it would be great !

    ReplyDelete