Thursday, 21 January 2016

Sepanjang tahun 2015

Sepatutnya buat summary dulu baru post entry lain, tapi ni terbalik pulak. hehe. Tetiba rasa nak sum up apa yang berlaku sepanjang tahun 2015 :-)

So ni la lebih kurang peristiwa-peristiwa penting yang berlaku sepanjang tahun 2015 dalam hidup aku;

  • Januari
Birthday yang ke 27 tahun! http://thisisfieda.blogspot.my/2015/01/27-years-of-life.html

  • Februari
None.

  • Mac
Anniversary yang pertama! http://thisisfieda.blogspot.my/2015/03/060314.html

  • April
Officially seorang ibu! http://thisisfieda.blogspot.my/2015/04/110415.html & http://thisisfieda.blogspot.my/2015/05/labour-story-birth-of-irfan-hamad.html

  • May
None.

  • Jun
None.

  • Julai
Bercuti ke Phuket. (Belum buat entry)

  • Ogos
Pindah rumah! (Rumah sewa)
Berjaya beli rumah pertama setelah hamper setahun pending tunggu proses! (Belum buat entry)

  • September
None.

  • Oktober
None.

  • November
Rumah kena pecah masuk! http://thisisfieda.blogspot.my/2015/11/rumah-kena-pecah-masuk-perompak-part-1.html & http://thisisfieda.blogspot.my/2015/11/rumah-kena-pecah-masuk-perompak-part-2.html & http://thisisfieda.blogspot.my/2015/11/part-1-kat-sini.html

  • Disember
None.


Rasanya tu je lah benda-benda besar yang berlaku sepanjang 2015. Mari tengok tahun 2016 ni apa pulak yang yang berlaku. Haishh.. azam nak sambung master belum berjaya lagi ni. huhu


No comments:

Post a Comment