Sepanjang tahun 2015 - Everything is TRUE! Everything is TRUE!: Sepanjang tahun 2015

Pages

21 January 2016

Sepanjang tahun 2015

Sepatutnya buat summary dulu baru post entry lain, tapi ni terbalik pulak. hehe. Tetiba rasa nak sum up apa yang berlaku sepanjang tahun 2015 :-)

So ni la lebih kurang peristiwa-peristiwa penting yang berlaku sepanjang tahun 2015 dalam hidup aku;

  • Januari
Birthday yang ke 27 tahun! http://thisisfieda.blogspot.my/2015/01/27-years-of-life.html

  • Februari
None.

  • Mac
Anniversary yang pertama! http://thisisfieda.blogspot.my/2015/03/060314.html

  • April
Officially seorang ibu! http://thisisfieda.blogspot.my/2015/04/110415.html & http://thisisfieda.blogspot.my/2015/05/labour-story-birth-of-irfan-hamad.html

  • May
None.

  • Jun
None.

  • Julai
Bercuti ke Phuket. (Belum buat entry)

  • Ogos
Pindah rumah! (Rumah sewa)
Berjaya beli rumah pertama setelah hamper setahun pending tunggu proses! (Belum buat entry)

  • September
None.

  • Oktober
None.

  • November
Rumah kena pecah masuk! http://thisisfieda.blogspot.my/2015/11/rumah-kena-pecah-masuk-perompak-part-1.html & http://thisisfieda.blogspot.my/2015/11/rumah-kena-pecah-masuk-perompak-part-2.html & http://thisisfieda.blogspot.my/2015/11/part-1-kat-sini.html

  • Disember
None.


Rasanya tu je lah benda-benda besar yang berlaku sepanjang 2015. Mari tengok tahun 2016 ni apa pulak yang yang berlaku. Haishh.. azam nak sambung master belum berjaya lagi ni. huhu


No comments:

Post a Comment

Everything is TRUE! © . Designed by MaisarahSidi.com