Monday, 1 December 2014

Padan Muka!


Gambar google. Jangan fikir bukan-bukan. Hehe

Padan muka! Baru discover benda ni last week. Memang tak teruk lagi but it keeps building la kan.. Hmmmm.. Tulah malas lagi nak sapu minyak kan? Now salah siapa? Salah diri sendiri la.

Kbye. Nangis. 

3 comments:

  1. Fieda, benda ni memang akan ada. EKa sapu minyak cocoa butter palmers tu dr 3 bulan preggy, lepastu bantai lagi sapu losyen die. Org tua kata kalau gatal jangan garu., TAK GARU tapi naik juga. Hahaha. Eka naik di kedua2 belah pinggang. Kat perut takde. Yelah sebab kulit kperut kita meregang kan. Tu tandanya perut kita mmbeso dgn jayanya hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kite pon kat tepi je jugak. hopefully tepi je lah kan.. haha.. memang tak perasan pape pun sebelum ni sebab tak rasa kan.. baru discover last week terus rasa nak nangis. haha! kite pakai minya VCO je sebab dah try cream tu dulu tapi tak sesuai. jadi biji2 kat kulit..

      Delete
    2. Kite buh gak vco tapi tak jalan. Redho jela haha ni gatal plak rasanya bertabahlah tahan tangan supaya tak garu. Aaa gataii

      Delete