Thursday, 4 December 2014

Konsert Anuar Zain kat Singapore woiiiii!!!

OMG I'm so excitedddddddd guys!! Ye, aku salah sorang peminat Anuar Zain. Mihmihmih

Tapi kategori peminat yang macam mana tu korang klasifikasikan sendiri yek. Walaupon aku minat dia, aku tak tahu pun bila birthday dia. Lol. Aku pun belom pernah lagi pergi konsert dia. Lagi memalukan kan lepastu mengaku peminat? Bahahaha 

Tapi konsert ni memang aku rasa excited sangat!!
Satu, harga tiket reasonable. Walaupun dalam singapore dolar, convert duit Malaysia masih rasa berbaloi. Selama ni tak pernah pergi sebab belum kerja belum ada duit nak pergi konsert :p 
Dua, masih rasa dekat walaupun kat singapore sebab rumah kat johor. So takdelah kena sewa hotel bagai semata nak pergi konsert kan.
Ketiga, aku harap ada orang sponser. Mwahahaha

Tapiiii satu je yang tak best, masa ni aku tengah sarat. Entah larat ke tak la kan nak melompat kat konsert tu. Mwahahaha


So, siapa nak pergi? Jom la korang! Hehe

No comments:

Post a Comment