Monday, 23 June 2014

Emily and Me


So obviously Emily is newcomer in my life. Errr.. We just met. Less than an hour. 

First time aku jumpa Emily, aku dapat rasa yang kami boleh jadi best friend. Yeah you know, instinct. Hehe.. So I decided to bring her home! 

Memandangkan aku sorang je kat rumah, so aku rasa Emily boleh teman aku. Sebab tu aku berani bawak dia balik rumah even kami baru je jumpa a few minutes. 

Ok, meet Emily.


This is my beloved Emily ok. Jangan kutuk dia, jangan apa-apakan dia nanti aku mengamuk. Bahahaha. 

Ok she got her name Emily sebab husband aku tanya pokok apa ni? Memang la aku tak tahu pokok apa. Why should I care about her name masa nak beli? Asalkan cantik sudah la kan? Haha

Tapi untuk tak mengecewakan husband aku, I told him her name is Emily. The name just poped up from my mind. Takde sempena pape pun. 😜

Jadi ada sesiapa boleh bagitau aku nama pokok ni apa selain Emily? I just feel that I need to answer my husband correctly takut jadi isteri derhaka. Mwahahaha

No comments:

Post a Comment