Monday, 26 May 2014

First Cashout dari Nuffnang

Salam & Hello :-)


Sebenarnya cek ni dah lama sampai kat aku tapi sekarang still belum pergi bank in lagi. Malas! Bahhaha.. Takpe, dia cakap valid for 12 months kan. Agak-agak dah takde duit nanti baru bank in la. :p

Amoun tak banyak mana pun. Kebetulan dapat sponsor post tu yang dapat cashout tu. lalalalala

Maklum lah blog aku mana ada visitors sangat pun. Masa belum tukar URL haritu banyak la jugak UV (padahal average 100UV je pun sehari :p), sekarang memang hampa la memang aku je yang duduk view blog sendiri. Sadis betol! haha

Takpelah, kita kumpul lagi earning untuk next cashout ye. :-)

Bye.

2 comments: