Thursday, 10 April 2014

Nasi Gaul Kicap di KFC


Salam & Hello ;-)

Aku masih lagi kat KFC masa tulis ni. Baru habis makan. Hihi

Biasa la benda unplanned, datang KFC tak tau nak order apa. Nampak menu baru 'SET A' terus on je.


'SET A' yang aku cakap tadi tu korang akan dapat macam ni. Air ikut pilihan masing-masing la. Total RM5.25. Murah kan?

Rasa? Nasi putih gaul kicap nasi ayam dengan ayam spicy potong kecik-kecik. Kicap nasi ayam tau, bukan kicap biasa tu. Ayam pulak bukan seketul biasa, just small pieces je ada la dalam 5 pieces. Bayangkan la rasa dia cemana. Oh lupa, ada tabur jagung dalam tu.

Kalau tanya aku, macam next time taknak order lagi dah. Hihi.. Tapi ok la untuk nak kenyang.

Selamat mencuba! 

1 comment:

  1. tak penah rasa yg ni. Nnti leh try amek set ni hehehe

    ReplyDelete