Friday, 25 April 2014

Nak Kumpul Duit Nak Sambung Belajar

Salam & Hello :-)

Dah lama terniat nak sambung master tapi belum kesampaian. Entah kenapa semalam tergerak hati google pasal sambung master luar negara.

Hmmm.. Boleh tahan jugak rasanya. InsyaAllah kalau ada rezeki. Mintak-mintak la dipermudahkan.

So mulai sekarang, kena start menyimpan dah! Yes memang la nak pergi bukan guna duit sendiri, tapi at least kena ada simpanan yang stabil sikit kan?

I wish I wish I wish I wish everything will be fine! Oh myyy semalam siap dah termimpi-mimpi dah. Drama sangat! hahaha

Lepas ni dah takde dah la shopping handbag, baju, kasut, benda-benda merepek. Nak simpan duit!!! Wish me luck okeh! :-)

No comments:

Post a Comment