Friday, 7 February 2014

Macam Mana Nak Slim Dengan Bajet Hanya RM100? (Iklan Produk :p)

Salam & Hello :-)

Kita tak payah cerita panjang la yeh. Sebab kalau korang familiar dengan barang-barang Shaklee, korang akan tahu mana satu SET BAJET SLIMMING yang Shaklee offer.

Super Bajet!! Dengan harga bawah RM100 korang still boleh dapat produk yang bagus, dengan hasil yang mantap! Hehe..

Untuk pengetahuan korang, aku pun consume jugak benda ni. Boleh refer entry aku yang ni http://fiedaredzuan.blogspot.com/2013/12/senaman-untuk-kecilkan-peha.html .

So make it short.

LECITHIN untuk PECAHKAN LEMAK kepada molekul kecil supaya senang untuk dibawa keluar dari badan.



ALFALFA untuk DETOX segala benda tak perlu dari badan. 


Ok, kedua item tersebut merupakan SET BAJET SLIMMING yang tengah hot kat pasaran.

Nak testimoni? Refer sini https://www.google.com.my/search?q=testimoni+set+slimming+shaklee&espv=210&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Nlz0UrL0F8egkwW33oHQBQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1287&bih=276. Sebab aku punya sendiri malas nak transfer sesatu dari handfon :p Macam ni la niaga nak tapi malas buat kerja. LOL :p :p

Ini memang aku cerita pasal bajet je tau. Kot la korang ada bajet lebih, aku boleh suggest yang lagi SUPERB punya! Hasil memang tak mengecewakan. Hihi

Kalau berminat, boleh email ke fiedaredzuan@gmail.com untuk sebarang pertanyaan okeh :-) 

Have a nice day!

No comments:

Post a Comment