Wednesday, 5 February 2014

JW Jarashied Wedding untuk Sentuhan Classy!

Salam & Hello :-)

Korang ingat aku pernah cakap yang cousin mak aku ada buat benda-benda wedding, bridal whatsoever ni? Aku kan, suka sangat belek-belek page dia walaupun aku tak ambik pakej dari dia pon. Haha! Bukan sebab apa, kesian dia nak bawak panel besar-besar tu ke Johor. :p :p :p  

Tapi bagi sesiapa yang tinggal area Klang Valley, Melaka, Negeri Sembilan, or negeri-negeri lain yang dekat, aku rasa korang patut visit page dia ni JW Jarashied Wedding. Boleh korang cuci-cuci mata sambil mintak-mintak quotation kat dia. Mintak je, bukan kena bayar pun. haha! Aku buat banyak kerja-kerja mintak quotation ni sepanjang survey bridal. hiks! Dan aku rasa kalau aku tinggal area Klang Valley, aku ambik dengan dia je sonang!

Untuk negeri-negeri yang jauh sila tanya dia boleh sendiri dia sampai tak ke tempat korangzz :-)) And aku JAMIN sangat dia punya hasil kerja memang tip top meletop punya. Sangat menepati citarasa aku dan jugak korang if korang punya taste macam aku. Hehe :p :p 

Jadi untuk tidak menghampakan diri sebab tak ambik pelamin dari dia, wedding dress aku is by him! Dan jugak gubahan hantaran, InsyaAllah.. I shall review semua hasil kerja dia once majlis dah jalan ye. Sekarang sembang pung pang pung pang pon bukan boleh tunjuk korang pape. haha

Tapi untuk cuci mata sikit boleh la. Aku pick a few dari dia punya page untuk tatapan korang :-)

PELAMIN





MINI PELAMIN



KANOPI




WALKWAY & PINTU GERBANG





MEJA MAKAN & CENTER PIECE




GUBAHAN HANTARAN








So, amacam? Puas tak cuci mata? Kalau tak puas, sila ke page beliau sendiri dan contact beliau untuk pakej. Aku dah meleleh dah ayaq lioq dok pilih gambaq dia! haha

Byeee :-)

4 comments:

  1. Memang cantik2. Rasa nak sanding lagi sekali hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi eka.. haha! btw selamat pengantin baru :)

      Delete
  2. cantiknya pelamin2 tu..megah n mewahh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. boleh la recommend kat kawan2 yg tengah cari kan :)

      Delete