Tuesday, 25 February 2014

Demam.

Salam & Hello :-)

Demam pun nak update blog? Haha sukahati la. :p Harini terbaring je kat rumah takde nak buat ape. Badan rasa lemah sangat. Tapi tadi masuk office sampai tengahari, then balik sebab tak larat.

Well, aku start cuti hujung minggu ni. Kerja berlambak kat office tapi takde masa nak siapkan. Hopefully sempat la settlekan semua report sebelum start cuti. Nanti takde sape nak buat.

Currently, tengah plan nak pindah tempat kerja. Sebab taknak berjauhan dengan suami. Gittewww.. Wakakaka.. Gedik semacam je bila sebut pasal suami. 

Wedding preparation semua dah ok. Baju dah selamat ambik semua, cuma tinggal nak hantar dry clean je. Tadi tak sempat nak singgah ke dobi sebab badan rasa lemah sangat. 

Officemate cakap, kahwin saje maaa.. Tak payah la nervous sangat. Haha saje la tu perli mentang-mentang aku kurang sihat lately. Bukan aku mintak pun, nak buat macam mana benda nak jadi.

And business Shaklee, harini miracle. Itu later la update. Aku HAPPY sangat even tengan sakit! Hihi

Sebenarnya entry ni takde motif kan? Lantak la. Aku kan bajet retis nak cerita semua benda kat orang. Wakakaka..

Till then, doakan aku cepat sihat eh. Boleh bekerja laju-laju sebab nak cuti panjang ni. 

Byeeee :-)

              Jarang selfie. Mihmihmih

No comments:

Post a Comment