Wednesday, 8 January 2014

Keyword Paling Hits Dalam Blog Aku

Salam & Hello :-)

Blog aku bukan ada readers pon. Satu hari total UV baru berapa puluh je. Yelah, aku bukan blogger femes ataupon blogger tegar. Aku saje je gatal tangan nak menulis. haha! :p

Tapi aku suka jugak la tulis-tulis ni sebab nanti kalau aku nak refer pape senang. Aku belek je blog aku.

Contoh macam resepi rendang ayam yang mak aku ajar aku. Aku tulis kat sini bukan apa, sebab tiap kali nak masak aku mesti tanya mak aku nak masuk bahan apa. So aku dah malas! Sebab tu aku tulis kat sini.


Tiap-tiap hari keyword ni la yang masuk blog aku. Haritu aku saje je la google jugak nak tengok blog aku keluar kat mana dalam list tu. Yelah dah tiap-tiap hari orang masuk sebab ni jadi aku pon mesti gatal tangan jugak nak tahu kan. :p :p

Tapi haritu, haritu la, blog aku kat page nombor tiga kat google. Aku search berdasarkan keyword yang diorang selalu guna tu la. Aku taip balik je. Cuma aku pelik, dah page nombor tiga, rajinnya korang tekan next page kat google tu. Kalau aku, memang page first je la yang aku tengok. Melainkan kalau page first langsung tak membantu. Dalam kes ni, page first dah berlambak resepi rendangnya. haha!

Btw, thanks la kepada sesiapa yang visit tu. Blog aku bukan best sangat pon. :p :p

4 comments:

  1. weh aku google resepi rendang ayam simple blog kau first page, ranking nombor 2 lagi. hebat tuuuu. haha!

    ReplyDelete
  2. aish..jgn ckp xde readers..sy baca blog awak tauu :D

    ReplyDelete
  3. amboi ni mesti expert masak rending ayam :)

    ReplyDelete
  4. @J.Syazwana ah sudah kau ni pegi google kenapa. haha

    @S.Faezah ada la tapi beberapa ketul je. salah sorang awk la. hihi

    @HanNis SaNia takdelah expert sangat.. cuba2 je :p

    ReplyDelete