Tuesday, 31 December 2013

Selamat Tinggal 2013

Salam & Hello :-)

Sebenarnya ada beberapa entry 2013 yang tertangguh tapi macam malas pulak nak sambung. haha!
Tinggal lagi beberapa jam je kan kita nak say good bye kat tahun 2013. Sedih jugak la. Bukan apa, masuk tahun baru maka umur pon baru jugak. Semakin lama semakin bertambah. Iolls takot tua cepat :p

Ada la jugak niat nak keluar malam ni pergi tengok bunga api. Tapi memandangkan En.Tunang taknak keluar sebab ada perhimpunan yang bakal berlangsung katanya, maka kami decide untuk tengok bunga api dari rumah masing-masing je. Sadisnya! Dah la tadi belek-belek 8 places to spend New Year's Eve in Malaysia terus je rasa macam aku ni takde life! bahaahhaha

But nevermind, hidup mesti diteruskan jugak. As for 2013 punya resolution, ada la a few yang aku dah capai. Ada rasanya aku tulis kat blog ni awal tahun haritu tapi malas dah nak cari balik. Yang belom capai tu aku consider aku tak ingat je la :p

Till then, Happy New year ye kawan-kawan. Semoga tahun 2014 akan lebih baik dari tahun sebelumnya :-)

Bye :-)

No comments:

Post a Comment