Wednesday, 27 November 2013

Sponsored Post

Pelik kan blog yang takde orang baca ni tiba-tiba dapat sponsored post? Haha.. Secara kebetulan haritu masa cek email tiba-tiba terpandang email dari Nuffnang dan rajin nak bukak. Kebiasaanya aku ignore je. Bahahahha

Then tiba-tiba ter-rajin pulak pegi hantar link blog kat situ. Dan tiba-tiba terpilah pulak. *banyaknya tiba-tiba T___T* Well, we will see aku berjaya ke tak buat sponsored post tu kan. Baru faham macam mana blogger hebat dapat peluang buat buat sponsored post. Fuhhh mesti diorang punya payment lebat giler kan? haha

Tadi dah accept dah. Dateline bulan depan. Wish me luck ye! Aku saje nak try :p

No comments:

Post a Comment