Friday, 22 November 2013

Nak Shopping Online Kena Bijak!

Baru lepas update pasal website yang aku selalu beli tu beberapa hari lepas kan. haha.. Don't worry tak mungkin la blog aku nak dapat sponsored post kan. Aku saje je sebab aku rasa macam bagus jugak kalau aku bagitau, untuk sesiapa yang belom tau la.

Mak aku selalu cakap aku kedekut! Nak barang cantik, nampak mahal tapi nak bayar dengan harga murah. bahahaha.. Well aku bukan kedekut, tapi aku rasa kalau barang tu boleh dapat murah bagus la boleh aku simpan duit aku untuk beli banyak lagi barang lain (nampak tak permainan dia? :p). Tapi aku tak suka beli barang branded tapi fake. Bagi aku, baik aku beli yang takde tulis jenama apa dari aku beli yang kemain tulis Chanel, Prada bagai tu tapi sebenarnya fake. Macam tipu diri sendiri je.. Tapi tu bagi aku la.. Duit korang, sukati korang la nak beli apa pon kan.. haha

Jadi ceritanya sebab aku baru je browse online shop sesaje nak cuci mata, aku terserempak dengan BARANG YANG SAMA TAPI HARGA BERBEZA. Sebenarya dah selalu terserempak benda-benda macam ni tapi sebelum ni saje je diam simpan untuk diri sendiri. haha.. So, why not kali ni aku share kan? Dapat cut cost shopping korang. Nanti jangan lupa belanja aku duit yang lebih tu ye :D :D


Korang tengok la sendiri. Bukan aku nak condemn online shop ye tapi aku nak share je. Sukati korang la nak beli kat mana pon. haha! Macam aku of course aku pilih yang  murah la :p Lagipon aku rasa benda-benda korea ni tak kuasa aku nak bayar lebih-lebih. Kalau memang ada cop terpampang nama butik tu aku faham la kalau harga dia mahal pon.

So, up to you guys. Hehe.. Tapi kalau ada website yang lagi murah dari ni jangan lupa bagitau aku ok. haha.. Happy Shopping!! :D

No comments:

Post a Comment