Thursday, 15 August 2013

Cerita Sedih About My First Pandora

Haha..kemain tajuk kan. Sebenarnya saje nak cakap aku dah berjaya jual balik Pandora Bracelet aku. Yeay!! Kenapa aku jual balik ye? Atas faktor-faktor tertentu la.. but don't worry lepas ni aku laju-laju pegi kedai Pandora tu balik nak beli baru. hehe


Tinggal kenangan :'(

Sebenarnya aku sedih nak let go benda ni. Sebab ni first Pandora aku yang lepas aku beli aku rasa happy giler! Tak tau nak cerita macam mana rasa tu. Tapi dah terpaksa jual balik nak buat macam mana kan. Mungkin aku nangis masa pegi pos kat owner baru dia nanti. Sentimental betol la..huhu
Emm..walaupon aku pegi beli yang baru lepas ni tapi aku dapat rasakan yang perasaan tu mesti tak sama dah macam yang aku beli ni.. 

Aku iklan kat Mudah.com je senang. Tak sangka pulak aku benda macam ni pon orang cari kat situ jugak ye? Iklan aku masuk pukul 3.05pm, pukul 3.30pm dah bertalu-talu orang call dengan mesej. Laju giler!

Emm dah la nak meratapi nasib kejap. Tengah sedih giler ni! huhu ;'(

p/s : aku tak reti nak rotate gambar tu. dah try banyak kali tak dapat.


1 comment:

  1. Eka lama dah ngidam makcik pandora ni. Tapi tak dapat lagi. Ingat lepas kahwin, nak mintak la ngan ehemmmmmmm. hahahahhaha

    ReplyDelete