Friday, 24 February 2012

Dah Jadi Maklong :D


Seronok sangat! Tu je boleh cakap sebab now dah ada newborn dalam family. Baby first, perempuan pulak tu. Memang la akan dimanjakan. Terutama nenek la yang paling sangat teruja. 

Nenek dengan Cucu.
Opps! Lupa pulak nak introduce, nama dia Qalieysya. Sangat susah nak eja, tp kena la terima jugak sebab bapanya dah namakan dia begitu. Haha.. About Qalieysya, dia tak banyak ragam. Janji makan dia cukup, dia tak buat hal. Takde nangis macam baby lain yang sebaya dengan dia. Ecewah, sebaya! haha.. Actually, dis girl is about two month plus right now.

Photos taken when she's about 1 month (+) masa raya haji haritu.

Cekak Rambut tu maklong yg hadiahkan untuk Qalieysya :)

------------------------------------------------------------------------------
Actually cerita kat atas tu adalah cerita yg dah dibiarkan berkurun berbulan-bulan yang lepas.
baru tergerak hati nak menghapdate blog...hehehe...

--SI TEMBAM DA BESAR DA PON--- :)






No comments:

Post a Comment